Polerskive til boremaskine

polerskive til boremaskine

Overvej om en polerskive til polermaskinen er det rigtige

Når du skal polere din bil kan det være fristene at “springe over hvor gærdet er lavest” og spare en god polermaskine væk.

Men overvej om det er det værd.

For:

Selvom du kan få et poleringskit til boremaskine, så anbefaler vi det ikke af 2 årsager: 

 • Kører ensidigt (ikke Dual Action)
 • Risiko for slibespor / hologrammer

En boresmaskine kører kun én rotation

En boremaskine kan køre frem eller tilbage, men har ikke mulighed for at køre i en orbital / 8 tals rotation. Det betyder at den ikke bevæger sig som en Dual Action polermskine.

Det øger risikoen for at køre for lang tid over den samme overflade, med risiko for at området bliver for varmt og at du sliber for meget af lakken på ét område.

En polerskive til boremaskine øger risikoen for slibespor / hologrammer

Med en polerskive på boremaskinen øger du risikoen for at der opstår slibespor eller hologrammer i lakken på din bil. Det er spor du kan se i lakken med ekstra lys på, hvor fladen i stedet for at fremstå dyb og uden ridser i stedet har spor af at have kør i ensidige mønstre. 

Hvad gør jeg så?

Vi vil altid anbefale dig at benytte en Dual Action polermaskine som begynder, alternativt at du i stedet håndpolerer din bil. Læs mere om bilpleje kurser her>>

Er der slet ikke nogen steder jeg kan bruge en boremaskine med polerskive på bilen?

Jo – Dine lygteglas er mindre områder med hård plast eller glas, der bedre kan modstå ensartede bevægelser. Derfor kan det typisk være et fornuftigt sted at benytte en polerskive monteret på din boremaskine. 

Ofte stillede spørgsmål om polerskive til boremaskine

 • Kan jeg bruge en polerskive til boremaskinen til at polere min bil?

  Nej – vi vil ikke anbefale at du polerer på lak med en polerskive til din polermaskine.

 • Er der forskel på polerskiver til boremaskinen?
  Ja – der findes flere former for polerskiver til boremaskinen. Spørg din forhandler om hvilket formål den er udviklet til.

 • Relaterede Artikler…

  Dufte til bil

  Dufte til bil

  Vi har testet dem alle af for dig Anders & Matthias har stukket snuden i utallige Wunderbaums, dufte fra Angelwax, Krytex, Auto Glanz og CarPRO. Opsummeringen kommer ud i 3 konkrete anbefalinger - afhængig af hvad du gerne vil opnår med duften i bilen....

  Polermaskine til båd

  Polermaskine til båd

  SÅDAN vælger du den rigtige polermaskine til båd Når du skal polere din båd er det først og fremmest et stort arbejde. Men: Det er det hele værd, når du ser hvor blank den bliver, så det nærmest føles som om den sejler bedre! Til at polere båden skal du...

  Polermaskine tilbud

  Polermaskine tilbud

  SÅDAN får du næsten en gratis polermaskine! Hvis du bestiller et bilplejekursus til 1.999 kroner får du en polermaskine med til en værdi på ca.  1.700 kroner.  Det vil sige at du reelt set betaler KUN ca. 300 kroner for en polermaskine.  Det kan da kaldes...

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *