Polerskive til boremaskine

polerskive til boremaskine

Overvej om en polerskive til polermaskinen er det rigtige

Når du skal polere din bil kan det være fristene at “springe over hvor gærdet er lavest” og spare en god polermaskine væk.

Men overvej om det er det værd.

For:

Selvom du kan få et poleringskit til boremaskine, så anbefaler vi det ikke af 2 årsager:

  • De billigste sæt på market kører  ensidigt (ikke Dual Action)
  • Risiko for slibespor / hologrammer

En boresmaskine kører kun én rotation

En boremaskine kan køre frem eller tilbage, men har ikke mulighed for at køre i en orbital / 8 tals rotation. Det betyder at den ikke bevæger sig som en Dual Action polermaskine.

Det øger risikoen for at køre for lang tid over den samme overflade, med risiko for at området bliver for varmt og at du sliber for meget af lakken på ét område.

Medmindre at:

Du køber et stykke tilbehør, der gør din boremaskine til en Dual Action polermaskine. 

Det kan du få i sættet her fra Meguiars>>

Se video af hvordan du bruger det her: 

En polerskive til boremaskine øger risikoen for slibespor / hologrammer

Med en polerskive på boremaskinen, der ikke kører i Dual Action møsnster øger du risikoen for at der opstår slibespor eller hologrammer i lakken på din bil. Det er spor du kan se i lakken med ekstra lys på, hvor fladen i stedet for at fremstå dyb og uden ridser i stedet har spor af at have kør i ensidige mønstre. 

Hvad gør jeg så?

Vi vil altid anbefale dig at benytte en Dual Action polermaskine som begynder, alternativt at du i stedet håndpolerer din bil. Læs mere om bilpleje kurser her>>

Er der slet ikke nogen steder jeg kan bruge en boremaskine med polerskive på bilen?

Jo – Dine lygteglas er mindre områder med hård plast eller glas, der bedre kan modstå ensartede bevægelser. Derfor kan det typisk være et fornuftigt sted at benytte en polerskive monteret på din boremaskine. 

Ofte stillede spørgsmål om polerskive til boremaskine

  • Kan jeg bruge en polerskive til boremaskinen til at polere min bil?

    Nej – vi vil ikke anbefale at du polerer på lak med en polerskive til din polermaskine.

  • Er der forskel på polerskiver til boremaskinen?
    Ja – der findes flere former for polerskiver til boremaskinen. Spørg din forhandler om hvilket formål den er udviklet til.

Relaterede Artikler…

Vinylrens & Vinylpleje

Vinylrens & Vinylpleje

Fjern nemt snavs fra vinyl og beskyt det Uanset om du skal rengøre læder (også kunstigt læder) eller om du skal rengøre de hårde overflader i vinyl / plast i din bil - kan du gøre det med Opti-Coat Protectant Plus. Den kan både rengøre, samt efterlade...

Fjern asfalt fra bil

Fjern asfalt fra bil

Fjern nemt asfalt fra bilen Døjer du med sorte pletter eller plamager på bilen, der ikke kommer af i en almindelig bilvask - så er det med stor sandsynlighed asfalt, der har sat sig på lakken. Det er heldigvis super nemt at fjerne, og kræver kun 2...

Bilvask abonnement

Bilvask abonnement

Hvilket bilvask abonnement er bedst? Det bedste bilvask abonnement er det der: Er billigt Giver den bedste bilvask Giver ubegrænset bilvask Virker til flere vaskehaller Er der frit valg mellem programmer? Ventetid Stabilitet Ridser mindst Kundeservice Der...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *