Polerskive til boremaskine

polerskive til boremaskine

Overvej om en polerskive til polermaskinen er det rigtige

Når du skal polere din bil kan det være fristene at “springe over hvor gærdet er lavest” og spare en god polermaskine væk.

Men overvej om det er det værd.

For:

Selvom du kan få et poleringskit til boremaskine, så anbefaler vi det ikke af 2 årsager: 

 • Kører ensidigt (ikke Dual Action)
 • Risiko for slibespor / hologrammer

En boresmaskine kører kun én rotation

En boremaskine kan køre frem eller tilbage, men har ikke mulighed for at køre i en orbital / 8 tals rotation. Det betyder at den ikke bevæger sig som en Dual Action polermskine.

Det øger risikoen for at køre for lang tid over den samme overflade, med risiko for at området bliver for varmt og at du sliber for meget af lakken på ét område.

En polerskive til boremaskine øger risikoen for slibespor / hologrammer

Med en polerskive på boremaskinen øger du risikoen for at der opstår slibespor eller hologrammer i lakken på din bil. Det er spor du kan se i lakken med ekstra lys på, hvor fladen i stedet for at fremstå dyb og uden ridser i stedet har spor af at have kør i ensidige mønstre. 

Hvad gør jeg så?

Vi vil altid anbefale dig at benytte en Dual Action polermaskine som begynder, alternativt at du i stedet håndpolerer din bil. Læs mere om bilpleje kurser her>>

Er der slet ikke nogen steder jeg kan bruge en boremaskine med polerskive på bilen?

Jo – Dine lygteglas er mindre områder med hård plast eller glas, der bedre kan modstå ensartede bevægelser. Derfor kan det typisk være et fornuftigt sted at benytte en polerskive monteret på din boremaskine. 

Ofte stillede spørgsmål om polerskive til boremaskine

 • Kan jeg bruge en polerskive til boremaskinen til at polere min bil?

  Nej – vi vil ikke anbefale at du polerer på lak med en polerskive til din polermaskine.

 • Er der forskel på polerskiver til boremaskinen?
  Ja – der findes flere former for polerskiver til boremaskinen. Spørg din forhandler om hvilket formål den er udviklet til.

 • Relaterede Artikler…

  Isfjerner Spray

  Isfjerner Spray

  Vælg en professionel isfjerner spray Du kan i langt de fleste byggemarkeder få dig en isfjerner spray. Problemet er bare: At den ikke nødvendigvis er gennemtestet til brug på biler. Du skal være sikker på at: Den ikke beskadiger din lak (det er svært at...

  Skumlanse

  Skumlanse

  Test af 5 professionelle skumlanser til bilvask Vi har testet hele 5 forskellige skumlanser til bilvask, så du kan vurdere hvilken du skal vælge til din bil og din højtryksrenser. Skumlanserne koster fra ca. 200 kroner og op til ca. 600 kroner.  Uanset...

  Klargøring af bil

  Klargøring af bil

  SÅDAN klargører du selv bilen Vi ved det. Det kan være tillokkende at få andre til at salgsklargøre bilen for dig - men du kan sagtens selv og kan potentielt set spare flere tusinde kroner, afhængig af hvem du får til at klargøre din bil. Og: Så er det ikke...

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *