Professionel bilpleje produkter

Professionel bilpleje produkter

Produkter til professionel bilpleje er kraftigere

Den helt store forskel på professionelle bilpleje produkter og almindelige produkter er at de er kraftigere end hvad du ellers kan få “i håndkøb”.

Det betyder også at langt de fleste af produkterne skal opblandes inden de kan bruges. Det har den fordel at du selv kan lege lidt med styrken af produktet og at du kan få det til at række længere.

Alle produkter leverer med danske labels og farmærkninger og der forefindes også datablade på produkterne.

I denne guide kommer vi ind på alle de produkter der er i det professionelle bilpleje kit.

Professionelle bilpleje produkter til vask af bil

Det første produkt er Auto Glanz Truck Wash.

En kraftig alkalisk sæbe, der kan vaske selv svært beskidte stort set rene uden berøring. Det er en kraftig kemi, så det må ikke tørre ind og du skal tilsikre dig at du blander det i de korrekte forhold i enten skumlanse eller skumsprayer.

Auto Glanz Truck Wash

Undlad at bruge Truck Wash på overflader, der er forseglet (medmindre du ønsker at nedbryde forseglingen).

Auto Glanz Traffic Film Remover

Traffic Film Remover kan fjerne trafikfilm inden at du går i gang med selve håndvasken. Sprøjt den på steder, der er ekstra beskidte inden du går i gang med selve kontaktvasken. Husk korrekte blandingsforhold. Kan også bruges som en let fælgrens eller til dine dæksider.

Traffic Film Remover

Auto Glanz Snow Foam

Skumforvask til almindelig hverdagsbrug, af f.eks. allerede forseglede køretøjer. Designet til at være særligt kraftigt, så du ikke skal bruge særlig meget produkt. 

Snow Foam på bil

Auto Glanz Shampoo

Sikker mod lakken, sørger for lav frisktion. Behagelig tyggegummi-agtig duftigt. Koncenteret – så du kan gå sprasomt til værks:

Auto Glanz Trade shampoo

Auto Glanz Trade Tar Remover

Tar Remover er en særdeles effektiv tjærefjerner. Bevares – den er på ingen måde billig pr. ml, men til gengæld skal du ikke stå længe og vente for at se tjære blive opløst med denne her. Kan også bruges til at fjerne harpiks:

Tar Remover

Auto Glanz Strong Fallout Remover

En stærk flyverustfjerner, der samtidig kan fortyndes hvis det skal bruges til opgaver med vedligeholdelsvask. Fjerner effektivt flyverust eller bremsestøv fra fælge: 

Strong Fallout Remover

Auto Glanz Trade Acid Wheel Cleaner

En gang imellem kan du have behov for en ekstra kraftig fælgrens. Det får du med Auto Glanz Trade Acid Wheel Cleaner. Det er et produkt, der skal bruges med varsomhed, da f.eks. Matthias sorte låsebolte tabte lakken efter brug af dette produkt. Til gengæld blev fælgene HELT rene. Brug det med varsomhed – kun til professionelt brug! SKAL fortyndes! pH værdi 1.1.

Auto Glanz Acid Wheel Cleaner

Auto Glanz Prizm

Auto Glanz Prizm er både et produkt i den professionelle serie og forbrugerserien. Den indeholder elemeneter af keramisk coating, og giver en langvarig lakbeskyttelse, da der kun skal bruges ca. 50 ml produkt til en bil. Får lakken til at føles “blød og glat” samt gør lakken smudsafvisende:

Auto Glanz Prizm

Auto Glanz Über Schwarz

Über Schwarz er en Tire Shine, der er baseret på opløsningsmidler, som gør den mere modstansdygtig over for regn og giver nærmest en vandafvisende overflade. Kan lægges i lag:

uber schwarz

Auto Glanz Plastic Cleaner

Plastic Cleaner er klar til brug fra flasken. Det er en effektiv rens, der går i dybden til al plastik og vinyl – eller andre hårde overflader eller gummimåtter. Tiltænkt indvendig brug. Skummer let op ved brug og god duft. 

Plastic Cleaner

Auto Glanz All Purpose Cleaner

Denne kan du (alt efter blandingsforhold) bruge til alle slags bilopgaver. Det kan være rengøring af motorrum, rengøring af stof eller dæksider.

All Purpose Cleaner som stofren

Auto Glanz Gloss Interior Dressing

Kan bruges til at beskytte og give shine til overflader. Kan også bruges til motorrum eller dæksider. Kan opblandes afhængig af ønsket shine – vandbaseret. 

Gloss interior Dressing

Auto Glanz Trade Glass Cleaner

Glasrensen her er alkohol baseret, som gør at den fordamper hurtigt, og ikk eefterlader striber hvis du glemmer en anelse produkt. Den er sikker at bruge på f.eks. tonede ruder:

Glass Cleaner

Sådan kommer du i gang

Enten kan du købe hele den professionelle bilpleje pakke her>>

Du kan også tage fat i os på chatten eller telefonen, og så tager vi en snak om hvordan du kommer bedst i gang med bilpleje!

Ofte stillede spørgsmål om professionelle bilpleje produkter

  • Kan jeg købe professionelle bilpleje produkter som forbruger?

    Ja – du kan købe de fleste produkter som de professionelle bruger som forbruger også.

  • Hvad er forskellen på professionelle bilpleje produkter og almindelige bilpleje produkter?
    Professionelle bilplejeprodukter er som regel kraftigere og du skal derfor være særligt opmærksom på brug af dem.

  • Hvordan kommer jeg i gang med professionel bilpleje?
    Kontakt os på chat eller telefonen på carcarefreaks.eu for at få en snak om dine muligheder.

Relaterede Artikler…

Vinylrens & Vinylpleje

Vinylrens & Vinylpleje

Fjern nemt snavs fra vinyl og beskyt det Uanset om du skal rengøre læder (også kunstigt læder) eller om du skal rengøre de hårde overflader i vinyl / plast i din bil - kan du gøre det med Opti-Coat Protectant Plus. Den kan både rengøre, samt efterlade...

Fjern asfalt fra bil

Fjern asfalt fra bil

Fjern nemt asfalt fra bilen Døjer du med sorte pletter eller plamager på bilen, der ikke kommer af i en almindelig bilvask - så er det med stor sandsynlighed asfalt, der har sat sig på lakken. Det er heldigvis super nemt at fjerne, og kræver kun 2...

Bilvask abonnement

Bilvask abonnement

Hvilket bilvask abonnement er bedst? Det bedste bilvask abonnement er det der: Er billigt Giver den bedste bilvask Giver ubegrænset bilvask Virker til flere vaskehaller Er der frit valg mellem programmer? Ventetid Stabilitet Ridser mindst Kundeservice Der...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *