Bagskive til polermaskine

Bagskive til polermaskine

Den Uundværlige bagskive

Bagskiven på polermaskinen er den del, der gør at du kan skifte polerpads.

Typisk har du ikke behov for at skifte den, medmindre du har helt særlige behov eller at:

Den f.eks. er knækket i forbindelse med tab af maskinen

Eller:

At du har brugt den så meget at velcroen er slidt op 🤣

Alle bagskiver er forskellige

Selvom om vi ville ønske at der var en fælles standard for hvordan de forskellige mærker udførte deres bagskiver, må vi konstatere at det er forskelligt for CCF, RUPES og FLEX, bare for at nævne nogle få.

Du kan selvfølgelig være heldig at fange nogle, der benytter samme system, men vi har desværre ikke overblikket over samtlige systemer, der benyttes på tværs af mærker.

Enkelte undtagelser

For nogle maskiner, f.eks vores 21mm Dual Action polermaskine, er der mulighed for at skifte til en mindre bagskive, så den kan gå fra en 6″ bagskive til en 5″ bagskive. 

Der er også nogle maskiner, der er født med flere bagskiver – f.eks. vores 8mm Dual Action polermaskine, der kommer med både en 3″ og en 5″ bagskive.

Vi har bagskiver til de maskiner vi selv forhandler.

Skift til en blød bagskive

Til vores rotary maskine har vi mulighed for gennem ZviZZer at tilbyde en blødere bagskive. Det kan være en fordel, da du nemmere kan køre henover kurver og kanter.

ZviZZer Blød bagskive

 Vil du hellere have en helt ny maskine – så se polermaskiner her>>

 

Relaterede Artikler…

Reparation af dybe ridser i bil

Reparation af dybe ridser i bil

Sådan fjerner du dybe ridser! Disclaimer! Lad det være sagt med det samme: Hvis ridserne er så dybe at de går ind til grundfarven, hjælper det ikke at forsøge at polere ridsen væk. Der skal du have fat i en lakstift med originalfarve ud fra bilens farvekode og...

Sonax Xtreme Spray And Seal

Sonax Xtreme Spray And Seal

En genvej til lakforsegling? Sonax Spray And Seal er et imponerende nemt produkt at bruge. På en våd lak sprøjter du lige lidt Sonax Spray And Seal på, spuler af og så er bilen lakforseglet! Eller? Tjaa... Svaret er ikke ligetil. Da: Du ganske vidst får en...

Polermidler til bil

Polermidler til bil

Polermiddel til bil Er du også i tvivl om hvad du skal vælge? Så forstår vi dig udemærket! For at det kan være kompliceret ud fra om du skal polere glas, metal eller lak - og tilmed hvilken lak. Men bare rolig - du bliver her guidet igennem til det rigtige valg -...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *