Bagskive til polermaskine

Bagskive til polermaskine

Den Uundværlige bagskive

Bagskiven på polermaskinen er den del, der gør at du kan skifte polerpads.

Typisk har du ikke behov for at skifte den, medmindre du har helt særlige behov eller at:

Den f.eks. er knækket i forbindelse med tab af maskinen

Eller:

At du har brugt den så meget at velcroen er slidt op 🤣

Alle bagskiver er forskellige

Selvom om vi ville ønske at der var en fælles standard for hvordan de forskellige mærker udførte deres bagskiver, må vi konstatere at det er forskelligt for CCF, RUPES og FLEX, bare for at nævne nogle få.

Du kan selvfølgelig være heldig at fange nogle, der benytter samme system, men vi har desværre ikke overblikket over samtlige systemer, der benyttes på tværs af mærker.

Enkelte undtagelser

For nogle maskiner, f.eks vores 21mm Dual Action polermaskine, er der mulighed for at skifte til en mindre bagskive, så den kan gå fra en 6″ bagskive til en 5″ bagskive. 

Der er også nogle maskiner, der er født med flere bagskiver – f.eks. vores 8mm Dual Action polermaskine, der kommer med både en 3″ og en 5″ bagskive.

Vi har bagskiver til de maskiner vi selv forhandler.

Skift til en blød bagskive

Til vores rotary maskine har vi mulighed for gennem ZviZZer at tilbyde en blødere bagskive. Det kan være en fordel, da du nemmere kan køre henover kurver og kanter.

ZviZZer Blød bagskive

 Vil du hellere have en helt ny maskine – så se polermaskiner her>>

 

Relaterede Artikler…

Polering af MC

Polering af MC

LE A1000 V4 PolermaskinePolerskiver til A1000Polermiddel til MCSådan får du poleret din MC Hvem vil ikke gerne have fuldt shine på mc'en? 👋 Det får du ved at polere den. Og: Det er ikke svært - du kan sagtens selv gøre den. Selve poleringen klarer du med de tre...

Sæderens til bil

Sæderens til bil

Polermaskine Dual Action 8 mmOk... Du skal ikke bruge en polermaskine til sæderens - og så alligevel lidt.. For hvis du f.eks. vælger en Liquid Elements A1000 V4, Får du en "Drill Brush" med som du kan bruge til at rengøre din bilsæder.  Men: Lad os gå til...

Claybar

Claybar

Polermaskine Dual Action 8 mmNår du skal brug en claybar, er det ikke ligegyldigt hvilken du vælger. De kommer i en række forskellige udgaver og former. Hvad er en claybar En claybar er en form for polyelastisk ler, særligt udviklet til bilpleje. Det findes i...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.