Mini Polermaskine – Auto Glanz

Auto Glanz mini polermaskine

Måske markedets bedste mini polermaskine?

Auto Glanz var langt fra de første på markedet med en mini polermaskine, men den lange udviklingstid af denne Dual Action / Rotary Nano Polisher har været ventetiden værd!

Hvorfor?

Da:

Langt de fleste mini polermaskiner / nano polermaskiner løber tør for kræfter så snart du lægger lidt pres på, så kan du med Auto Glanz fint lægge et fornuftigt pres på, hvilket gør at du reelt set kan fjerne selv dybe ridser med maskinen!

2 batterier

Der medfølger 2 batterier til maskinen, hvilket gør det muligt for dig at skifte batteri, så snart at du oplever svagere performance.

Batteriet klikkes nemt i fra bunden:

Batteri sættes i mini polermaskine

Og svagere performance over tid får du da:

For ligesom andre polermaskiner på batteri, kan maskinen her heller ikke levere fuld performance, med 20% batteri tilbage. Vi anbefaler derfor at du skifter når du når under ca. 50%, og så sætter batteriet til opladning, der tager under én time. 

Meget udstyr

Maskinen har én af markedets bredeste Dual Action rotationer på 12mm. Det gør at du får en mere sikker polering af bilen, da polermaskinen ikke kører over samme område så ofte, og du også kan komme hurtigere over områderne. Du kan dog også skifte til et 3mm Dual Action udsving til præcisionsarbejdet, eller en rotary hvis du ønsker det.

Udsving på Auto Glanz mini polermaskine

Bagskiverne er i henholdsvis 1″ og 1,5″ og det giver dig mulighed for at køre med ZviZZers thermo polerskiver på henholdsvis 1,4″ og 2.2″.

Der medfølger en pose med diverse polerskiver – men ærligt:

De er i en kvalitet hvor vi anbefaler at du smider dem ud til siden og kører med nogle “rigtige” polerpads fra ZviZZer i stedet!

Med 1000 watt motor, op til 4800 omdrejninger i minutter og 15mm udsving kan du både lægge kræfter i og komme godt i gang på de større flader på bilen.

Maskinen gør det uden alt for mange vibrationer, på trods af det relativt store udsving på 15mm.

Maskinen her kan altså bruges både af begyndere og den mere øvede.

Godt greb og funktioner

Maskinen er super handy at stå med, med en godt vægtfordeling. Den har let nubret overflade som er blødt og lækkert at holde om.

Isæt trigger og lås til at fastholde hastigheden, sidder præcis hvor det skal.

Auto Glanz mini polermaskine trigger

Maskinen kan nemt justeres i 6 hastigheder:

Auto Glanz mini polermaskinejustering af hastighed i trin

Som udgangspunkt skal du starte langsomt til at fordele produktet, hvorefter du kan skrue op til fuld hastighed og polere området.

Køb som pakkeløsning

Selv om du sagtens kan købe maskinen alene, så får du mest for pengene og alt hvad du skal bruge til at polere med i denne mini polermaskine pakke med polermidler og pads>>

Dermed kan du klare alle slags poleropgaver som du vil møde på bilen.

Video af mini polermaskine fra Auto Glanz

Se video af maskinen her:

Relaterede Artikler…

Liquid Elements A1000 V4 mini polermaskine

Liquid Elements A1000 V4 mini polermaskine

Batteridreven polermaskine til detaljerne Liquid Elements A1000 er tilbage - nu i en V4 version, der har betydet lidt designmæssige ændringer  men i høj grad er den samme som den forrige model - og det er positivt ment! Har du en MC eller vil du gerne vikse de...

Rotary Polermaskine

Rotary Polermaskine

Fjern hurtigt ridser! Med vores Rotary Polermaskine får du en solid polermaskine, der hurtigt fjerner ridser i lakken.  Det er en maskine, du kan benytte de fleste steder på bilen, men forsigtigt i kanter mv.  Maskinen til den erfarne En rotary polermaskine er absolut...

Auto Glanz Dual Action Polermaskine (15mm)

Auto Glanz Dual Action Polermaskine (15mm)

Mærkedræberen!" Billig - og solid Auto Glanz 15mm Dual Action Polermaskine er ofte internt omtalt som mærkedræberen. Det er den da: Den har meget af funktionalitet og specifikationerne fra de mest kendte brands men til 1/2 af prisen. Gror træerne op så op i...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *