Liquid Elements A1000 V4 mini polermaskine

Liquid Elements A1000V4

Batteridreven polermaskine til detaljerne

Liquid Elements A1000 er tilbage – nu i en V4 version, der har betydet lidt designmæssige ændringer  men i høj grad er den samme som den forrige model – og det er positivt ment!

Har du en MC eller vil du gerne vikse de helt små detaljer som f.eks. inde i dørhåndtag på din bil – så kommer du ikke uden om en mini polermaskine. 

Flere funktioner

Nogle gange bliver du presset til at vælge mellem en Dual Action polermaskine en Rotary polermaskine. Men ikke med denne maskine. Her kan du vælge at kører med enten Rotary eller Dual Action med henholdsvis 3mm eller 8mm udsving.

Det hele foregår gennem skift af adaptere, der ikke tager mange minutter at skifte i mellem.

Vægten

Maskinen vejer kun lige under 1 kg med batteri. Det gør den nem at holde og vinkle – selv under knap så optimale forhold. 

Flere batterier

Der følger 2 batterier med, som grundet en opladningstid på under en time og en driftstid på op til 45 minutter – i praksis gør at du ikke løber tør for batteri undervejs.

Batteri LE A1000V4

Er der nok kræfter i? 

Denne maskine er ikke blandt de kraftigste, og du skal ikke læggere mere end et halvt kilos tryk i før rotationen stopper. Så dette er ikke maskinen du presser igennem – men der er dog stadig nok til de områder som du skal bruges maskinen henne. efterhånden som de bliver slidte.

Hastigheden kan justeres i 6 trin via regulatoren på toppen, som tydelige viser makshastigheden. Start/Stop styres på “triggeren”.

Andet tilbehør

Du får med i pakken også en “Drill Brush” som du kan bruge til de mere krævende opgaver så som rengøring af stof. Deruover kommer det i en praktisk soft shell bærekuffert.

Tekniske specifikationer

 • Under 1 kilogram (med batteri)
 • 2 batterier på 12Vmed indikator for restkapacitet samt oplader 
 • Ergonomisk design
 • Rotary funktion
 • Dual Action funktion på 3mm eller 8mm udsving
 • 6-trins variabel hastighed
 • Inklusiv værktøj + Manual

Se Unboxing video og inspiration til brug i nedenstående video

Maskinen er i vores sortiment erstattet af den (efter vores mening) endnu bedre nano polermaskine fra Auto Glanz. Læs mere om nano polermaskinen her>>

Ofte spillede spørgsmål om Liquid Elements A1000 V4

 • Hvor er Liquid Elements A1000 god at bruge?

  Liquid Elements A1000 er god at bruge på dørhåndtag, spejle, MC’er, emblemer og andre små områder.

 • Hvilke begræsninger er der ved A1000 mini polermaskinen
  Begrænsning er at du ikke bør polere større områder med den og at du ikke kan “lægge vægt i”

Relaterede Artikler…

Mini Polermaskine – Auto Glanz

Mini Polermaskine – Auto Glanz

Måske markedets bedste mini polermaskine? Auto Glanz var langt fra de første på markedet med en mini polermaskine, men den lange udviklingstid af denne Dual Action / Rotary Nano Polisher har været ventetiden værd! Hvorfor? Da: Langt de fleste mini polermaskiner /...

Rotary Polermaskine

Rotary Polermaskine

Fjern hurtigt ridser! Med vores Rotary Polermaskine får du en solid polermaskine, der hurtigt fjerner ridser i lakken.  Det er en maskine, du kan benytte de fleste steder på bilen, men forsigtigt i kanter mv.  Maskinen til den erfarne En rotary polermaskine er absolut...

Auto Glanz Dual Action Polermaskine (15mm)

Auto Glanz Dual Action Polermaskine (15mm)

Mærkedræberen!" Billig - og solid Auto Glanz 15mm Dual Action Polermaskine er ofte internt omtalt som mærkedræberen. Det er den da: Den har meget af funktionalitet og specifikationerne fra de mest kendte brands men til 1/2 af prisen. Gror træerne op så op i...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *